Walking Dinner 2017: wie wil zijn kookkunsten delen met onze wijkgenoten?

Het Walking Dinner is hard op weg een klassieker te worden. Ook voor 11 maart 2017 zijn er weer volop aanmeldingen. Kennis maken met wijkgenoten onder het genot van een lekker gerecht blijkt een voltreffer. Nu moeten we nog zorgen dat ook alle ko(o)kkunsten in onze wijk een platform krijgen. Daar zijn nog wat zorgen over, dus lees verder!

Kort en goed: we missen nog een paar bewoners die hun kookkwaliteiten willen inzetten om het Walking Dinner 2017 tot een succes te maken. Anders gezegd: we zoeken nog enkele gastvrije koks om alle aanmeldingen te kunnen honoreren.

Belangrijk zijn gastvrijheid, deelnemen aan een onderhoudend gesprek met de gasten (want de kok eet natuurlijk mee) en opdienen van een lekker gerecht. Dat mag natuurlijk meer zijn dan “een eenvoudige, doch voedzame maaltijd” zoals de heer Bommel propageerde.

 

Het hoeft echter ook weer niet een competitie te worden in culinaire hoogstandjes. Want vergeet niet: er is slechts één ding ergerlijker dan iemand die kan koken en het niet wil: iemand die niet kan koken en het tóch doet.

Maar we weten inmiddels dat er in onze wijk veel verborgen kooktalent zit. Zet dus uw bescheidenheid opzij en meld u aan als kok Walking Dinner 2017. Eeuwige roem in onze wijk ligt in het verschiet.

Uiteraard bieden de organisatoren van het Walking Dinner u een helpende hand in het verder organiseren en is er ook een financiële tegemoetkoming.

Alle info over het Walking Dinner en de mogelijkheid om zich aan te melden als kok staat in deze link: Walking Dinner 11 maart 2017

Mogen we op u rekenen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.