Ontmoet & Groet Stadsdeel Scheveningen: 25 oktober 16.30 uur

Heeft u het hart vol van Scheveningen en zijn toekomst? Houdt u van gezellige, maar ook zinvolle praat? En combineert u dit graag onder het genot van een hapje en drankje? Stadsdeel Scheveningen organiseert voor u een ‘Meet & greet’!

dhmusschevzeegebouw2013U kunt het nu al in uw agenda zetten: dinsdag 25 oktober van 16.30 uur tot 19.30 uur. Locatie: Muzee, Neptunusstraat 90 – 92, Den Haag. Of liever gezegd: “Scheveningen”.

Hiernaast ziet u een afbeelding van dit geheel gerestaureerde schoolgebouw uit 1877 waarin de geschiedenis van het vissersdorp en de badplaats wordt getoond, samen met de fascinerende dierenwereld onder de zeespiegel.

In deze fraaie omgeving bent u van harte welkom, of zoals het Stadsdeel Scheveningen het verwoordt: “Bewoners, laat van u horen en schuif gezellig aan. Mooie plannen maken we samen! Met een heerlijk kopje soep erbij.

Voor de eerste 150 bezoekers ligt er een Scheveningse goodiebag klaar. Bovendien kunt u Scheveningen bekijken door een 3D-bril! Ook kunt u adviezen krijgen over duurzaamheid en veiligheidstips van de Brandweer!

Wij zien u graag op 25 oktober.

Nou mooier kunnen we het hier niet maken.

Kunt u niet komen? Vul dan de enquête in op:

Idee voor Scheveningen

Met vriendelijke groet,
Mede namens de collega’s,

Stadsdeelkantoor Scheveningen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.