Klik hier voor
Archief
Categorieën

Verkeersbesluit Eisenhowerlaan genomen!

Recent heeft de gemeente besloten om op de Eisenhowerlaan tussen de Prins Mauritslaan en de Van Oldenbarneveltlaan een 30km zone in te stellen en voetgangersoversteekplaatsen, zebra’s, aan te leggen. Dat past bninnen het (jarenlange) overleg dat we hebben gevoerd over een veiliger tracé op dit weggedeelte.

Wij hopen uiteraard dat ook nog de geplande snelheidsremmende drempels in het wegtracé worden aangelegd, zoals toegezegd door de gemeente. Maar dit is mede afhankelijk van de planning reconstructie kruising Telderstracé en Scheveningseweg.

Onderstaand een bijlage van de gemeente inzake dit onderwerp.

Eisenhowerlaan – verkeersbesluit 30km-gebied + voetgangersoversteekplaatsen 26-2-2019

 

   

  2 Reacties op Verkeersbesluit Eisenhowerlaan genomen!

  • Antoinette van der Maas schreef:

   En kan er dan ook iets worden gedaan aan die idioot smalle fietsstrook op de Eisenhowerlaan? Er is daar richting Scheveningseweg een stoep waar zelden iemand op loopt, en die is breder dan de fietsstrook.
   Als ik er met mijn kleinkinderen fiets ben ik altijd weer blij als we voorbij dit punt zijn. De autobestuurders lijken er ook gestrester dan elders.

   • Eindredacteur schreef:

    We hebben uw idee gesuggereerd bij de gemeente in het kader van het overleg over de herinrichting, maar het weghalen van het voetpad was onbespreekbaar.

  Nieuwsbrief

  Adverteerders

  © Copyright - Wijkoverleg Statenkwartier