Ontwikkelaar van Nebo-terrein presenteert zijn plannen

Het Haags Vastgoedbedrijf gaat het voormalige Nebo Ziekenhuis aan de Scheveningseweg ontwikkelen, onder meer met de bouw van appartementen en penthouses. Op donderdag 2 juli presenteert het bedrijf de plannen aan omwonenden.Het Haags Vastgoedbedrijf richt zich op de ontwikkeling van (met name) woningbouwontwikkelingen in en direct om Den Haag. Met name is het bedrijf geïnteresseerd in beelVilla Nebodbepalende plekken en gebouwen.

Appartementen

Om die reden heeft het bedrijf vorig jaar het voormalige Nebo Ziekenhuis aan de Scheveningseweg 106 aangekocht. Het doel is om de oorspronkelijke villa aan de voorzijde van het terrein te laten renoveren en achter de villa een woongebouw te realiseren met ruime koopappartementen. Deze appartementen worden gebouwd door Bouw- en aannemingsbedrijf J. Schouten uit Leidschendam.

Het plan voorziet in 18 appartementen van gemiddeld ca. 125m2 vloeroppervlak en 4 penthouses van ca. 170m2. De appartementen krijgen zeer ruime terrassen en in de afgesloten parkeerkelder heeft iedere woning de beschikking over tenminste 2 parkeerplaatsen.

Als onderdeel van de procedure voor de aanvraag van de omgevingsvergunning wil het bedrijf omwonenden in de gelegenheid stellen om kennis te nemen van de plannen en het tijdspad. Naast de appartementen zullen ook de buitenruimte en de andere onderdelen van de locatie, te weten villa Iled, de Engelse villa en de cottagewoning, ter sprake komen.

Informatiebijeenkomst

Omwonenden zijn op donderdag 2 juli welkom in het kantoor van Tocoteam BV aan de Zwaardstraat 16 te Scheveningen. Vanaf 19.00 uur is de ontvangst met een kopje koffie of thee en om 19.15 uur start de presentatie. Daarna is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen.plan

Voor vragen en/of informatie met betrekking tot de presentatie kunt u contact opnemen met Lorenz Mooij, bereikbaar per e-mail lorenz.mooij@haagsvastgoedbedrijf.nl of via telefoonnummer 06-48169700.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.