Terugblik op ontmoeting met Tomas Ross in het Couveehuis

Op 29 oktober organiseerde de Stichting Couvéehuis Statenkwartier een ontmoeting met Tomas Ross, die als bewoner van het Statenkwartier belangeloos meewerkte. Er waren ongeveer 30 geïnteresseerde wijkbewoners aanwezig. Het werd door de vragen van de bewoners maar ook door het enthousiasme van Tomas Ross een leuke interactieve ontmoeting. Tomas Ross trakteerde ons op verschillende anekdotes en gaf de aanwezigen een inkijkje hoe zijn boeken en scenario’s tot stand komen. De middag werd afgesloten met een hapje en drankje, het hapje werd gesponsord door Simon de Vogel.

Ook in 2024 organiseert de Stichting Couvéehuis Statenkwartier weer regelmatig activiteiten. Zo staan op 13 januari het Repair Cafe en de Nieuwjaarsbijeenkomst 2024 gepland. Houd de aankondigingen in de gaten voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten in het Couvéehuis?
De Stichting Couvéehuis Statenkwartier is enige tijd geleden op verzoek van de gemeente opgericht. De doelstelling van deze stichting is om activiteiten in het Couvéehuis te organiseren: voor en door bewoners in het Statenkwartier. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten, meld je dan aan via het e-mailadres StichtingCouveehuisStatenkwartier@outlook.com.

Namens het bestuur van de stichting, Koen Baart

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.