Slotborrel doorstart voor de volgende 100 jaar Statenkwartier

Het jubileumjaar 2015 stond bol van de activiteiten. Net zoals bij de start moet je dat ook passend afronden. De slotborrel op zaterdag 28 november in het World Forum markeerde dat moment.
Unknown-1Het was koud en miezerig. Maar dat weerhield ook nu weer een enorm aantal wijkbewoners er niet van een passend slot aan dit 100-jarig bestaan van onze wijk te geven. Hoewel, “slot”………In feite is het de opmaat voor de volgende 100 jaar en de jongste generatie in onze wijk. Denk dus niet dat na dit jubileumjaar alles stil valt. Integendeel, nog meer dan voorheen is iedereen ervan overtuigd geraakt dat wijkactiviteiten de kwaliteit van ons Statenkwartier nog eens extra benadrukken. Zo kunt u nu alvast 12 maart in uw agenda noteren voor het jaarlijks Walking Dinner. En er volgt natuurlijk nog veel meer.

Maar eerst nog even terug naar de zeer geanimeerde en rijk aangeklede slotborrel. Het een ongetwijfeld gestimuleerd door het ander. We konden genieten van een doorlopende diapresentatie van alle gedenkwaardige momenten van ons jubileumjaar, verzorgd door Jacintha van Beveren. En onder de strakke en tegelijkertijd ontspannen regie van onze voorzitter werd nog een aantal wijkbewoners in het zonnetje gezet (de prijswinnaars van de glas-in-loodroute van 20 november), alsook een aantal vrijwilligers die zich hebben ingespannen om dit jaar tot een succes te maken.

En zoals dat heet: het was nog lang druk en gezellig in het World Forum. Eenieder gaat nu de feestdagen in, maar vanaf januari gaan we laten zien dat, ook na deze eerste 100 jaar, Statenkwartier springlevend is en blijft!

Hieronder een link naar de fotocollage van ons jubileumjaar:

1567-STK-100jr-collage

 

Foto’s: Jacintha van Beveren

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.