Schoolbesturen en wijkoverleg weer in gesprek met gemeente over veilige schoolzone

De schoolbesturen van de vier basisscholen (Annie M.G. Schmidtschoo, Duinoordschool, Deutsche Internationale Schule en de Eben Haezerschool) die grenzen aan de Prins Mauritslaan zijn op 10 april 2024 opnieuw in gesprek gegaan met de gemeente over de verkeerssituatie op de Prins Mauritslaan.

Dagelijks gaan er ruim 1000 kinderen naar school daar. De schooldirecteuren en het wijkoverleg maken zich ernstige zorgen over de verkeersveiligheid voor de schoolgaande kinderen. Vooral tijdens de spitsuren is de situatie erg onveilig.  En sinds de herinrichting van de Fred is de situatie dusdanig verslechterd dat actie op korte termijn nodig is. De schooldirecteuren hebben daarom samen met het wijkoverleg vier prioriteiten opgesteld om te komen tot een veiligere situatie op de laan. Tijdens het overleg werd deze Praatplaat Schoolzone Prins Mauritslaan overhandigd aan de gemeente.

Heb jij zelf nog ideeën hoe het veiliger kan op de laan? Laat het ons weten door een reactie onder deze posts of mail: verkeer@statenkwartier.net

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.