Praat mee over de Noordzee!

Wonen we straks op zee? Wat vinden we van windmolenparken en zijn we wel voldoende voorbereid op de stijgende zeespiegel? Praat mee op het allereerste Sea Sights Debat op zaterdag 20 oktober in Den Haag. 

Den Haag viert dit jaar het 200-jarig bestaan van Scheveningen, en kijkt daarbij niet alleen met gepaste trots terug, maar ook vooruit. De kust biedt allerlei mogelijkheden en uitdagingen, en samen kunnen we daar richting aan geven. Daarom bent u van harte uitgenodigd om mee te denken, mee te praten en van elkaar te leren.

Prikkelende stellingen

Het Sea Sights Debat begint om 15.00 uur in Tasty Comedy op de Pier. Gespreksleider is debat- en speechtrainer Gijs Weenink. Aan de hand van prikkelende stellingen nodigt hij de aanwezigen uit om met elkaar in gesprek te gaan. Na afloop kunt u nog gezellig doorpraten met een hapje en een drankje. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan hier.

Sea Sights Festival

Het Sea Sights Debat is onderdeel van het Sea Sights Festival, dat van 19 t/m 21 oktober plaatsvindt in Scheveningen. Drie dagen lang staan de Boulevard en de Pier in het teken van innovatie langs de kust.

Op de Sea Sights Expo presenteren start-ups, kunstenaars, architecten en andere toekomstmakers hun visie op de ontwikkeling van onze kust in zeecontainers verspreid over de Scheveningse boulevard. Foodtrucks bieden lekkers uit de Noordzee aan, zoals zeewierburgers en onbekende soorten vis uit de Noordzee, en er is op allerlei plekken bijzondere buitenkunst te zien.

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober is er een speciaal kinderprogramma, in samenwerking met Festival de Betovering, met onder meer een workshop afvalmode en een wonderlijke reis door meer dan 4000 plastic zakjes.

Het volledige programma is te vinden op www.seasights.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.