Opening Couvéehuis en Foto-expositie 100 jaar Statenkwartier

Op vrijdag 18 september is het zover, tussen 16.00 – 18.00 uur. Welzijn Scheveningen opent officieel het nieuwe Couvéehuis aan de Frankenslag 139.

couveeDoor de interne verhuizing van het ouderenwerkteam en het Centraal Bureau naar de 2e etage van het nieuwe pand heeft het wat langer geduurd. Inmiddels is iedereen gesetteld en alle activiteiten zijn begonnen.

 

 

 

 

Opening foto-expositie 100-jaar Statenkwartier

foto

Op 18 september wordt ook de foto-expositie ‘100 jaar Statenkwartier’ geopend door mevrouw A. Blokpoel. Zij was jarenlang voorzitter van het Wijkoverleg Statenkwartier en ze is ere-voorzitter.

In de afgelopen maanden zijn bewoners uit de wijk in hun oude fotodozen gedoken. Ze hebben daar bijzondere foto’s voor ons uitgehaald. Foto’s die een levendig beeld geven van het dagelijkse leven in de wijk in de afgelopen 100 jaar. Ook zijn er foto’s uit het Haagse Gemeentearchief, die ons gratis ter beschikking werden gesteld, te bewonderen.

U kunt de foto’s in de ontmoetingsruimte, maar ook langs de wanden op de begane grond en op de eerste verdieping van het Couvéehuis bekijken. Tijdens de opening zal er een optreden zijn van het Statenkoor.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.