Ontwerp-bestemmingsplan Statenkwartier ligt ter inzage

Het ontwerp-bestemmingsplan Statenkwartier ligt sinds 2 oktober jl. tot en met 12 november 2015 ter inzage. Iedere belanghebbende binnen Statenkwartier heeft daarmee nu de gelegenheid zijn zienswijze op het plan kenbaar te maken aan de gemeente.

Je kunt het ontwerp inzien:

– op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

– op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen;

– digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdagavond alleen op afspraak van 16.00 tot 20.00 uur).

Het bestemmingsplan Statenkwartier is in beginsel een beschermend bestemmingsplan. De waarden die ten grondslag liggen aan de aanwijzing van het gebied tot beschermd stadsgezicht worden met dit bestemmingsplan geregeld.

Het plan biedt daarnaast een juridisch-planologisch kader voor handhaving van de ruimtelijke situatie zoals die nu is (inclusief vergunde initiatieven), voor het beheer ervan in de toekomst en de op dit moment bekende nieuwe ontwikkelingen.

Indien je commentaar hebt op het conceptplan stuur jouw visie dan, voorzien van naam, adres, dagtekening, handtekening en motivering, aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. Daarvoor kun je een afspraak maken via telefoonnummer: 070-353 4397 of  070-752 5109. Om termijnoverschrijding te voorkomen is het belangrijk om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Inloopbijeenkomst Couvéehuis

Voor dit bestemmingsplan wordt op woensdag 28 oktober 2015 van 17:00 uur tot 19:00 uur een inloopbijeenkomst gehouden in het Couvéehuis, Frankenslag 139 te Den Haag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.