Oktober: Maand van de Vitaliteit. Meld uw activiteit nu aan!

De gemeente Den Haag organiseert in oktober voor de 3de maal de Maand van de Vitaliteit. Dan kunnen ouderen gratis, of tegen een kleine vergoeding, deelnemen aan diverse activiteiten. De activiteiten zijn laagdrempelig en bedoeld om ouderen te laten bewegen, anderen te ontmoeten en kennis met elkaar te delen. Den Haag is een seniorvriendelijke stad en wil op deze manier ouderen stimuleren om actief, bij de tijd en vitaal te blijven. De gemeente nodigt organisaties, professionals en particulieren uit om hun activiteiten voor de Maand van de Vitaliteit nu al aan te melden.

Promotie van de activiteiten

Iedereen kan zijn of haar activiteiten aanmelden via de website http://www.maandvandevitaliteit.nl. De gemeente zorgt er vervolgens voor dat alle aangemelde activiteiten op de online kalender staan. Bovendien start eind september een promotiecampagne om de activiteiten van de Maand van de Vitaliteit in de schijnwerpers te zetten. Behalve de website en social media geeft de gemeente bijvoorbeeld ook een speciale ‘Maand van de Vitaliteit’ krant uit. Dit wordt een bijlage van de Posthoorn van 20 september.

Cultureel Festival

Van 2 tot 4 oktober organiseert de gemeente Den Haag de internationale Age-friendly Cities Conference The Hague waar bezoekers kennis maken met de Haagse aanpak op het gebied seniorvriendelijke stad en zorginnovatie voor ouderen. Belangrijk onderdeel van de conferentie is het Cultureel Festival op 4 oktober, op de Scheveningse Pier. Internationale congresgangers én Haagse ouderen kunnen hier kennismaken met de veelheid aan culturele activiteiten die Den Haag biedt. Het Cultureel Festival begint om 16:30 en duurt tot 20:00 uur. Aanmelden kan tot en met 28 september 2017 via info@seniorvriendelijkdenhaag.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.