De Haagse Harttrim Vereniging: voor wie zich wil weren tegen hart- en vaatziekten

De Algemene Haagse Harttrim Vereniging (DAHHV) is een van de oudste fitnessclubs in Den Haag. De vereniging, voor zowel mannen als vrouwen, is niet alleen voor (voormalige) patienten met hart- en/of vaatziekten. Iedereen die verantwoord aan zijn gezondheid wil werken is welkom, van welke leeftijd dan ook. CIMG0290Een ideale manier van sportieve ontspanning voor wie zich goed voelt en dat ook wil blijven. Dat alles zonder enig commercieel oogmerk, onder professionele begeleiding en met hypermoderne faciliteiten. Voor inwoners van Statenkwartier is (voor deze keer) Benoordenhout dan ook een voor de hand liggende keuze.

40-jarig jubileum

De Haagse Harttrim Vereniging werd 1 juli 1976 opgericht door de hartrevalidatie cardioloog van het Bronovo ziekenhuis. Adequate nazorg en preventie zonder winstoogmerk stonden centraal bij de oprichting en ook nu nog. Een succesvol concept zo blijkt, want ook na 40 jaar is er een voortdurende toestroom van nieuwe leden. En onder de deelnemers zijn er die al meer dan 15 jaar lid zijn. Verloop is er dan ook nauwelijks.

Dichtstbijzijnde trainingsfaciliteit met dit aanbod

De trainingsfaciliteit ligt niet in ons Statenkwartier. Toch is er voldoende reden om DAHHV ook onder de aandacht van de inwoners van onze wijk te brengen. Het is immers de dichtstbijzijnde trainingsfaciliteit met dit aanbod, zonder commercieel oogmerk. En daarmee ook in het belang van ons Statenkwartier.

Het Hubertusduin is goed met openbaar vervoer bereikbaar. Zowel bus 22 als bus 23 (halte Bronovo) stoppen vlakbij. Er zijn bovendien meer dan voldoende parkeerfaciliteiten voor auto’s en tweewielers, zowel op het terrein van Bronovo als in de directe omgeving.

Training op maat met iedere dag volop mogelijkheden

De trainingen (fitness en/of sport en spel) zijn in het recent gerealiseerde gebouw Hubertusduin op het terrein van het Bronovocropped-Banner-website-2  ziekenhuis. U wordt vakkundig begeleid door gediplomeerde fysiotherapeuten. Samen met uw begeleider stelt u een individueel trainingsprogramma op, afgestemd op uw conditie en op uw vorderingen. Een trainingsgroep telt doorgaans twaalf deelnemers. De trainingsavonden zijn op alle werkdagen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden op de dinsdag-, vrijdag- en zaterdagochtend.

Gratis proefles/kennismaking

folder-dahhvSpreekt dit concept u aan en heeft u het idee dat meer beweging u goed zal doen? Kom dan langs voor een gratis proefles en kennismaking. Zonder enige verplichting.

Nadere inlichtingen kunt u krijgen bij de secretaris van DAHHV, Herman Sweron. Email: info@haagseharttrimvereniging.nl of telefoon 070-3244222.

Nadere informatie is er ook op de website www.haagseharttrimvereniging.nl

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.