Maak Kanker Kansloos: 1 okt. Haagse Hoed Familiedag op de Fred!

Eerder op deze site berichtten wij al over de Haagse Hoed Challenge, een 24-uurs wielerwedstrijd op 30 september en 1 oktober. Maar dat is lang niet alles! Op zondag 1 oktober organiseert de BIZ Vereniging Frederik Hendriklaan een Familiedag voor de Haagse Hoed. Alle activiteiten die op deze dag georganiseerd worden staan in het teken van zoveel mogelijk geld ophalen voor de Haagse Hoed. Meer weten? Lees dan verder!

De Haagse Hoed: Samen maken we kanker kansloos in Den Haag

De grootste wens van de Haagse Hoed is het overwinnen van kanker. Daar dragen zij aan bij door baanbrekend kankeronderzoek te steunen in het Erasmus MC Kanker Instituut. Wij roepen dan ook alle inwoners en bedrijven in de omgeving van Den Haag op om in actie te komen en mee te helpen kanker kansloos te maken. Een mooi streven voor onze stad!

 

Familiedag in het teken van de Haagse Hoed

In aansluiting op de Haagse Hoed Challenge organiseert de BIZ Vereniging Frederik Hendriklaan in samenwerking met DB activiteiten een familiedag voor jong en oud met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Haagse Hoed, zoals: springkussens, stormbaan, fietsparcours, bakfietsen sale, live muziek, foodtrucks en nog zoveel meer!

Doe je ook mee?

Wij roepen alle inwoners en bedrijven in de omgeving van Den Haag op om ook in actie te komen en mee te helpen kanker kansloos te maken! Je kunt op vele manieren je steentje bijdragen: start een actie, doe een gift, sponsor de familiedag, koop een product, word partner van de familiedag of doe mee aan de verschillende activiteiten.

Start zelf een actie!

Organiseer een sponsoractiviteit, benefietdiner, verkoop (zelfgemaakte) spullen, een actie is zo gestart! Kies de actie die bij jou past en draag bij aan baanbrekend kankeronderzoek. Laat je inspireren door de vele acties op de actiepagina van de Haagse Hoed http://www.inactievoordedaniel.nl en meld je eigen actie aan!

Koop een Haagse Hoed tas of doe een gift (1 september – 1 oktober)

Van 1 september tot 1 oktober voeren de winkeliers op de Frederik Hendriklaan actie voor de Haagse Hoed. In deze periode kun je bij de deelnemende winkels (herkenbaar aan de Haagse Hoed sticker) speciale Haagse Hoed tassen kopen of een gift doen in de Haagse Hoed collectehoed.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.