Haagse Succes Awards voor meer verbinding in de stad

Om de verbinding tussen Hagenaars te stimuleren worden dit jaar voor het eerst de Haagse Succes Awards uitgereikt. Iedereen die zich inzet om inwoners met elkaar in contact te brengen kan zich tot zondag 1 oktober inschrijven om in het eigen stadsdeel kans te maken op een geldprijs van €1.250 euro voor het voorgestelde initiatief.
In Den Haag woont ruim een half miljoen mensen, afkomstig uit 180 culturen. Deze mannen en vrouwen, alleenstaand of samen, jong en oud, met uiteenlopende achtergrond, maken Den Haag bruisend en werelds….maar hoe goed kennen we elkaar eigenlijk? De gemeente Den Haag organiseert de Haagse Succes Awards uit waardering voor mensen en organisaties die Hagenaars nader tot elkaar willen brengen.

Tijdens 8 events in oktober in de 8 Haagse stadsdelen mogen de genomineerden hun initiatief en ideeën presenteren. Bijvoorbeeld om eenzame ouderen te helpen, taalles te geven aan nieuwe Hagenaars of door kinderen samen te laten bewegen. De winnaar ontvangt een bedrag van €1.250,- om het initiatief uit te voeren of verder uit te bouwen.

Via website http://www.haagssucces.nl kunnen initiatiefnemers zich tot zondag 1 oktober aanmelden, of kunnen bewonderenswaardige initiatieven van anderen worden opgegeven. De Haagse Succes Awards worden vanaf zaterdag 7 oktober per stadsdeel uitgereikt. Meer informatie over de events is ook te vinden op http://www.haagssucces.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.