LEVEN! aanbieding voor ondernemers in het Statenkwartier

Korting

De najaarseditie van LEVEN! Magazine (vlak voor de feestdagen) zal een grote special bevatten over het Statenkwartier, waar de winkeliers en ondernemers mooi op kunnen inhaken. Voor deze speciale edititie doet LEVEN! Magazine een aanbieding met gereduceerd tarief voor alle ondernemers in het Statenkwartier! Je kunt al deel nemen met een redactioneel item vanaf € 275,-. Wil je hiervan gebruik maken, neem dan contact op via redactie@levenmagazine.nl.

LEVEN! verspreidingsgebied Regio Haaglanden (1.246.000 bewoners)

Deze Statenkwartier Special van LEVEN! wordt huis-aan-huis verspreid in de hele wijk! Maar daarnaast wordt LEVEN! Magazine ook verspreid zowel in de stad Den Haag als in de omliggende gemeenten; Leidschendam-Voorburg, Midden-Delftland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland, Delft en Zoetermeer. De distributie voorziet in gratis levering bij tandartsen, huisartsen, sportscholen, notarissen, gemeenten, accountants, reclame- en media bureaus, architecten, kapsalons, ziekenhuizen, restaurants, hotels, schoonheids salons, bedrijven terreinen, leestafels, bibliotheken, winkels enz. Daarnaast is het magazine te koop bij een selectie aan boekhandels in de regio Den Haag, waaronder Paagman op de Fred.

Groot bereik!

LEVEN! biedt adverteerders een uitgebreid platform met een groot bereik in de regio Den Haag en omliggende gemeenten. Naast het magazine zelf omvat dit platform een website, social media-kanalen, een nieuwsbrief, moodvideo’s en evenementen, gericht op inwoners, bezoekers, bedrijven, overheden en organisaties. LEVEN! is een onafhankelijk magazine over, voor en door mensen, over ondernemen, kunst, cultuur, media, wetenschap, bouwen, wonen, uitgaan, hotspots en alle relevante ontwikkelingen voor inwoners en bezoekers met een meer dan gemiddelde interesse in deze regio. LEVEN! wordt in z’n geheel geproduceerd door professionals uit de regio Den Haag.

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.