Kunst- en cultuuragenda maart

Er is in maart genoeg te doen in het Statenkwartier op het gebied van kunst en cultuur. Een greep uit het aanbod:


Museon-Omniversum

Tussen 2 en 12 maart bekijk je de film ‘Onder het Maaiveld’ in het Museon. De film inspireert en verwondert en geeft inzicht in de bodem. Naast de wereld boven de grond bevolkt door planten, insecten en vogels, maar vooral door mensen, bevindt zich een tweede wereld: een ondergrondse gemeenschap van wortels, larven, wormen, schimmels, bacteriën, amoeben en geleedpotigen.
Bekijk hier de complete agenda van Museon-Omniversum.

 

Kunstmuseum Den Haag
Liefhebbers van mode hebben nog tot en met 5 maart de kans om de tentoonstelling ‘Meesterlijk Zwart – uit het oeuvre van couturier Cristóbal Balenciaga’ in het Kunstmuseum te bezoeken. Meer dan 100 topstukken uit de collecties van Palais Galliera en Maison Balenciaga stelen de show in deze modetentoonstelling. Het is voor het eerst dat zo’n grote selectie werken van Balenciaga in Nederland te zien is.
Bekijk hier de complete agenda van het Kunstmuseum Den Haag.

 

Fotomuseum Den Haag 
Fotomuseum Den Haag presenteert de grootste overzichtstentoonstelling tot nu toe van Judith Joy Ross (1946), een van de grootste Amerikaanse portretfotografen. Te zien is een selectie van meer dan 150 vintage prints uit het archief van de fotograaf uit de afgelopen vijftig jaar. Deze tentoonstelling is nog te bezoeken tot en met 26 maart aanstaande.
Bekijk hier de complete agenda van Fotomuseum Den Haag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.