Activiteiten voor kinderen in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie (25 februari – 5 maart 2023) zijn er in en om het Statenkwartier weer superveel leuke dingen te doen met de kids.

In het Museon is een gave grootbeeldfilm te zien over een nieuwe National Geographic tentoonstelling. Deze gaat over de wondere onderwaterwereld en hoe belangrijk het is die in stand te houden. Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er allerlei leuke activiteiten om ook zelf de diepte in te duiken. Check het hele programma op de site van het Museon!

Naast het Museon staat het Kunstmuseum met altijd leuke exposities en speciaal voor de kinderen de interactieve Wonderkamers (9+). Met een tablet in je hand ga je in tweetallen op avontuur in de Wonderkamers en voer je verschillende opdrachten uit. Bekijk de website voor meer info over de Wonderkamers.

Ook in Madurodam is heel veel te doen en beleven voor ieder die het interessant vindt om te zien wat ons eigen land allemaal kenmerkt. Of je nu jong of oud bent, klein of groot: je vermaakt je deze vakantie met waanzinnige attracties, geweldige interactieve shows en natuurlijk krijg je je dagelijkse portie sightseeing. Lees de 3 redenen om Madurodam deze voorjaarsvakantie te bezoeken!

Kennen jullie al het Poppentheater in de Frankenstraat? Kooman’s Poppentheater is in 1960 opgericht door pianist en poppenspeler Frank Kooman en wordt nu voortgezet door zijn zoon Arjan. Kooman’s Poppentheater is het oudste vaste poppentheater van Nederland. In de voorjaarsvakantie is er weer een mooi programma in het Poppentheater! Van dinsdag tot en met zaterdag is er elke dag een voorstelling. De voorstellingen beginnen om 14.00 uur. Bekijk de lijst van alle voorstellingen

Een lekkere wandeling maken op het strand of in een van de parken vlakbij onze mooie wijk, zoals het Westduinpark of de Schevenings bosjes, is natuurlijk ook altijd een goed idee!

Naast alle bovenstaande activiteiten in onze wijk heeft ook theater Dakota weer een heel leuk programma in de krokusvakantie: Krokuskabaal. Dit jaar is het thema RaaR?! Want normaal is zóó ontzettend saai! Check het programma van theater Dakota.

Kijk ook eens voor leuke inspiratie en uitjes op de Vakantiepas website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.