Fileloos naar het Scheveningse strand met Park+Beach

Q-Park, HTM en de gemeente Den Haag slaan de handen ineen om strandgasten in het weekend fileloos en eenvoudig te laten genieten van het Scheveningse strand. Vanaf vrijdag 14 juli kan tegen het voordelige Park+Beach tarief vanaf € 5,- euro per dag, een parkeerplek gereserveerd worden in parkeergarage Q-Park CS New Babylon. In het tarief zit ook de tramreis inbegrepen waarmee je met tram 9 in een kwartiertje bij het Scheveningse strand bent.
Op mooie zonnige dagen kan het druk zijn op de wegen naar het strand. Met Park+Beach kunnen bezoekers vooraf een parkeerplaats reserveren in Q-Park CS New Babylon. Vervolgens reizen zij met tram 9 in circa 15 minuten naar het strand in Scheveningen. Park+Beach is op vrijdagavond vanaf 18.00 uur te reserveren via http://www.parkandbeach.nl. Op zaterdag en zondag kan de hele dag geparkeerd worden in Q-Park CS New Babylon.

Wethouder Tom de Bruijn vindt de Park+Beach een mooie aanvulling op het bestaande aanbod van Park+Ride (P+R). “Mensen die met de auto naar Den Haag komen, kunnen zo op een snelle en goedkope manier naar het strand. Doordat je van tevoren moet reserveren, ben je verzekerd van een parkeerplek. Dat scheelt veel frustratie van in de file staan en op zoek moeten naar een parkeerplek in Scheveningen”, aldus De Bruijn.

Park+Beach maakt onderdeel uit van de doorontwikkeling Park+Ride. Den Haag wil een duurzame en gezonde stad zijn die bereikbaar en gastvrij is voor alle inwoners, ondernemers en bezoekers. Park+Ride levert hier een bijdrage aan door automobilisten over te laten stappen op het openbaar vervoer.

Voor meer informatie: http://www.parkandbeach.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.