Extra voorstellingen kerstvakantie in Kooman’s poppentheater

Kooman’s Poppentheater speelt extra voorstellingen (5+) in de kerstvakantie. Vanaf donderdag 28 december tot en met vrijdag 5 januari is het kleine, sfeervolle theater in ons Statenkwartier bijna dagelijks geopend. De voorstellingen zijn vrolijk en (een beetje) spannend, met verrassende decors, eigen muziek & liedjes en veel momenten om te lachen.

Het zijn familievoorstellingen voor iedereen van 5 jaar en ouder! Vergeet niet tijdig te reserveren, de voorstellingen in de vakantie zijn altijd drukbezocht.

Programma kerstvakantie

“Het Bakbeest” : donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december 2017

“Zevenslapers” : dinsdag 2, woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 januari 2018

Aanvang voorstellingen: 14.30 uur

Locatie: Frankenstraat 66, 2582 SM Den Haag.

Entree € 10,00 p.p., ooievaarspas € 5,00.

 Het Bakbeest

Bakker Bram moet een groot verjaardags-krentenbrood voor de Koning te bakken. Een eervolle opdracht en de bakker heeft dan ook erg zijn best gedaan. ’s Nachts komt een Bakbeest de winkel binnen en steelt het brood. Maar Wasco de Wasbeer komt de dief op het spoor met de hulp van Bianca het Witte Wief en Pepijn het Moeraskonijn Hij sluit vriendschap met het Bakbeest en bezorgt hem een toepasselijk baantje!

Foto: Lambert de Jong

Zevenslapers

De muizen Mies en Dorus houden een winterslaap die zeven maanden duurt. Daarom worden ze Zevenslapers genoemd. In het snoepwinkeltje van Het Snoepmannetje vinden ze een geschikt slaapplekje. Maar als Mies een hapje neemt van een nieuw snoepje dat het Snoepmannetje aan het maken is, gebeurt er iets heel vreemds. Ook Wasco de Wasbeer lijkt betoverd na het eten van een snoepje. Heeft Kobus de Kauw hier iets mee te maken? Wasco en Dorus moeten op pad om de betovering te verbreken!

Over Kooman’s Poppentheater

Kooman’s Poppentheater is in 1960 opgericht door Frank Kooman, en wordt nu voortgezet door zijn zoon Arjan Kooman. Kooman’s Poppentheater is het oudste vaste poppentheater van Nederland en speelt al 57 jaar op scholen en festivals in het land, en iedere woensdag- en zaterdagmiddag openbare voorstellingen in het eigen theater in Den Haag. Verjaarspartijtjes zijn van harte welkom!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.