Dinsdag 27 september: geef online aan over hoe u betrokken wilt worden over plannen voor de stad

Een groep bewoners heeft samen met medewerkers van de gemeente ideeën uitgewerkt over hoe Hagenaars betrokken zouden kunnen worden bij plannen in de stad. Geef uw mening over deze ideeën! Dit kan tijdens een online gesprek op dinsdagavond 27 september.

50-plusser-heeft-moeite-met-starten-online-gesprekHoe wilt u als bewoner betrokken worden bij de nieuwe inrichting van een speeltuin? Bijvoorbeeld door een informatieavond, via Facebook of op een andere manier? En als u zelf een initiatief heeft voor bijvoorbeeld het aanleggen van een buurttuin of een belkring voor ouderen of iets anders voor in uw buurt: hoe zou u dat dan willen bespreken met de gemeente? Weet u waar u dan moet zijn?

Geef uw mening

Een groep bewoners en medewerkers van de gemeente hebben alvast nagedacht hoe Hagenaars betrokken zouden willen worden. Zij vragen nu aan u wat u van hun ideeën denkt. En zij willen graag dat u uw eigen ideeën doorgeeft over manieren van meepraten en meedenken over plannen in de stad. Doe daarom mee aan het gesprek hierover via internet!

Online gesprek

Op dinsdagavond 27 september van 19.30 tot 20.30 uur kunt u meedoen aan het online gesprek. Op een website kunt u dan reageren op meningen van andere deelnemers en aangeven wat u van een aantal stellingen vindt. Op deze manier kan de gemeente zien wat echt belangrijk wordt gevonden door haar inwoners, en de ideeën over het betrekken van bewoners eventueel aanpassen.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Meld u aan voor dit online gesprek door uw e-mailadres en/of telefoonnummer in te vullen op de website van bureau Synthtron:

https://nl.surveymonkey.com/r/DH2020

Daarna ontvangt u inloggegevens om mee te kunnen doen aan het gesprek.

1 antwoord
  1. Goenwantie khedoe zegt:

    Ik zou graag willen dat de gemeente goede bescherming voor de oudjes biedt en in de avond veel politiemannen op straat aanwezig zijn tegen dieven

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.