Den Haag hijst alle zeilen!

De zeven Volvo Ocean Race-boten snellen in hoog tempo op Nederland af. Eindpunt is dit jaar de Scheveningse haven. Den Haag bereidt zich voor op het allergrootste evenement dat ooit gehouden is in de Hofstad. Den Haag hijst alle zeilen, letterlijk en figuurlijk. Door de hele stad zie je bijna 500 vlaggen wapperen met de zeven zeilen van de boten in de race. Het klapstuk zijn de zeven grote vlaggen die je kunt bewonderen bij het Centraal Station.

Meevaren met een #zeilfie

Doe mee met de #zeilfie actie en vaar mee op een klassieke Volvo Ocean Race-boot op donderdag tijdens de Finishweek. Hoe? Maak een #zeilfie met één van de vlaggen die je in de stad tegenkomt. Deel deze creatieve foto via social media met de hashtag #zeilfie. Op vrijdag 8 juni maakt de organisatie de winnaars bekend. Er is een set van twee kaarten te winnen. Meer info is te vinden op volvooceanracedenhaag.nl.

Toegang is gratis

De toegang tot de Volvo Ocean Race Village is gratis voor alle bezoekers. Ook alle attracties om de race virtueel te beleven zijn gratis. Zie hier het hele programma van deze week en zie deze link voor alle side events.

‘Guest Experience’ pakketten’

De organisatie biedt ook meer exclusieve ‘Guest Experience’ pakketten beschikbaar. Vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni is bijna uitverkocht. Gedurende andere dagen van het evenement, van 24 juni tot en met 1 juli, is meer beschikbaarheid. Bijvoorbeeld op zondag 24 juni, als de zeven deelnemende teams gaan finishen in de haven van Scheveningen of op woensdag 27 juni als de Nederlandse match race series tussen Team Brunel en Team AkzoNobel gezeild wordt.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.