Buurtpreventieteam update september 2023

De witte voeten actie

Op zaterdag 19 juli heeft het Buurtpreventieteam samen met de wijkagent en handhaving binnen onze wijk De witte voetjes actie uitgevoerd.

Bij deze actie loopt het team door de wijk op zoek naar open deuren en ramen. Worden er open ramen en deuren gezien laten we een flyer achter. Zien we de bewoner, dan wordt er een gesprek aangeknoopt over de mogelijke onveilige situatie. In de tijd dat het team de flyer achterlaat kan een inbreker binnen zijn geweest en waarschijnlijk op zijn terugweg een aantal bezittingen meenemen. Tijdens de actie zijn een aantal flyers achtergelaten.

De conclusie na de actie was wel dat er in onze wijk weinig ramen en deuren onbeheerd openstaan. Dat is een positieve constatering.

Informatiebijeenkomst Buurtpreventieteam (BPT)

In november zal er door het Buurtpreventieteam een informatiebijeenkomst worden gehouden. Er zal informatie worden gegeven over de activiteiten van het Buurtpreventieteam en hoe je lid kunt worden. Het Buurtpreventieteam is vooral op zoek naar hondenbezitters. Er zal ook informatie worden gegeven over de huidige WhatsAppgroepen en hoe je als straat een Whatsappgroep kunt opzetten.

Datum en tijd worden nog aangekondigd. Hou de nieuwsbrief en website in de gaten.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.