Buurt Preventie Team: terugblik bijeenkomst 10 oktober

Op dinsdagavond 10 oktober jl. vond in Het Muzee een bijeenkomst plaats waar alle Buurt Preventie Teams (BPT) van het stadsdeel Scheveningen voor waren uitgenodigd. Het BPT van het Statenkwartier was met bijna alle deelnemers vertegenwoordigd. Op deze avond was ook burgemeester Jan van Zanen aanwezig en kregen wij als BPT de complimenten voor onze aanpak, de Whatsapp-groepen, de AED-training die dit jaar voor wijkbewoners was georganiseerd, de ondersteuning die het BPT geeft aan wijkactiviteiten, de witte voetjes actie en de veiligheidsmiddag voor de ouderen die wij vorig jaar oktober hebben georganiseerd samen met het Stadsdeelkantoor/gemeente Den Haag, de wijkagenten en Welzijn Scheveningen.

Tijdens deze bijeenkomst heeft ons BPT-lid Joke een presentatie gegeven aan de andere teams van stadsdeel Scheveningen over de WhatsApp-groepen in het Statenkwartier.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe ons team werkt? Dan nodigen we je graag uit op de derde dinsdag van de maand vanaf 19.30 uur in het Couvéehuis (zie voor afwijkende momenten de agenda op de website). Bij deze bijeenkomsten is ook de wijkagent aanwezig.

Wil je een WhatsApp-groep starten in jouw straat, dan kunnen wij je hierbij ondersteunen. Wij helpen je op weg en hebben ook een (digitale) flyer die je in de straat kan verspreiden.

Het BPT is daarnaast nog op zoek naar nieuwe leden. Kom jij ons team versterken? Mail naar buurtpreventie@statenkwartier.net

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.