Beautysalon in ons Statenkwartier de beste van Nederland?!?

Ondernemend Nederland gaat de strijd aan om de landelijke branchtetitel. Eén daarvan is de landelijke branchetitel voor de beste beautysalon. En in die wedstrijd zal ons Statenkwartier niet ontbreken! Lees dus verder.

Het nieuwe seizoen van ‘De Beste van Nederland’ start op Zaterdag 14 april ca. 16.00 uur op RTL 4 met de strijd tussen de beste beautysalons van het land. Via de poll op http://www.rtl.nl/debestevannederland kunnen kijkers de vlogs na afloop nog eens rustig terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet. Uiteraard mogen ondernemers daarnaast alles uit de kast halen om via eigen social media kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen. De poll opent op Vrijdag 13 april om 12.00 uur en sluit op Maandag 4 juni om 12.00 uur. 

En dan melden we hier graag dat “Beauty by Lisa” op onze Willem de Zwijgerlaan meedoet aan deze competitie. Bent u een trouwe klant van deze beautysalon of bent u gewoon trots op de deelname van een winkel uit onze wijk: stem! De aandacht is niet alleen goed voor deze salon, maar in feite voor alle winkeliers in ons winkelgebied.

Nog even een feitje tot slot: Lisa is niet zomaar een naam voor de winkel. De naam staat voor een geboren en getogen Hagenees van 27 jaar. In 2013 heeft ze de Baby Tycoon Award gewonnen voor de beste startende ondernemer. Op dus nu naar de volgende onderscheiding!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.