Afvaldepot Prins Mauritslaan: dat moet toch beter/netter kunnen!

Ongetwijfeld heeft een frequente bezoeker van dit depot vastgesteld dat de gemeente een intensieve reconstructie heeft verricht. Zo zijn er meerdere mogelijkheden voor het deponeren van vuilnis gekomen, maar: helaas, helaas zijn er ook mogelijkheden verder ingekrompen. Wij stellen vast dat de capaciteit voor lege flessen aanmerkelijk is gereduceerd. En ook de capaciteit van depot voor het oud papier is niet toereikend.

Gevolg: regelmatig is het depot al vol en kunnen er geen lege flessen/oud papier meer bij. Je zou dan toch mogen verwachten dat de bezoeker dan onverrichter zake terugkeert met zijn lege flessen/oud papier. Maar helaas: nee. Weg is weg luidt dan kennelijk het devies. Gevolg: legio lege flessen en oud papier op de grond voor de glasbak. Kortom een puinhoop, Statenkwartier onwaardig.

Wij gaan de gemeente erop attenderen dat het depot vaker geleegd moet worden, maar dit is beslist geen excuus om de troep zo maar te laten. We kunnen ons niet of nauwelijks indenken dat dit geen wijkbewoners zijn. Denkt u ook eens aan onze wijkbewoners met het uitzicht op dit depot: dat willen we toch niemand zo aandoen?!?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.