Activiteiten voor kinderen in de meivakantie

Je hoort de vogeltjes fluiten, de meivakantie staat voor de deur. Gelukkig zijn er weer veel leuke dingen om te doen met de kinderen deze vakantie in en om het Statenkwartier!

De kermis op het Fredrik Hendrikplein vindt dit jaar plaats van 19 april tot en met 5 mei. Bekijk hier de openingstijden.

In het Museon is er een speciaal programma tijdens de meivakantie! Check alle meivakantie-activiteiten in het Museon!

Ga ook langs bij het Kunstmuseum Den Haag, want er is een speciaal programma voor de meivakantie met activiteiten voor het hele gezin! Van het maken van schetsen, geïnspireerd door de schilders van de Haagse School, tot het creëren van eigen meesterwerken in het museumatelier.

Op 4 mei om 19.00 uur is de Nationale kinderherdenking in Madurodam. Zing mee met de kinderen van het Nationale Herdenkingskoor, luister naar het indrukwekkende verhalen en breng een eerbetoon bij het momument op de Dam.

Een lekkere wandeling op het strand of in een van de parken die bij onze mooie wijk liggen zoals het Westduinpark of de Schevenings bosjes is natuurlijk ook altijd een goed idee!

Wat ook erg leuk is om te doen is een keertje surfen of een surfkamp te doen bij de vele surfscholen die bij onze wijk om de hoek zitten. Zoals The Shore, Hartbeach en Aloha. Hoe fijn dat onze wijk zo dicht bij het strand ligt!

Ontdek de kracht van theater tijdens de Maakweek, speciaal voor kids tussen de 8 en 12 jaar oud! Tijdens de meivakantie, van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei, maak je in slechts één week een geweldige voorstelling bij Rabarber.

Ook bij Paagman op de Fred zijn weer diverse leuke activiteiten voor kinderen in de meivakantie. Check de agenda van Paagman.

Kijk voor meer leuke inspiratie en uitjes op de Vakantiepas website.

Fijne vakantie!

photo credit: Kunstmuseum Den Haag

photo credit: Kunstmuseum Den Haag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.