Activiteiten voor kinderen in de kerstvakantie

Het einde van het jaar nadert, nog even en dan staat de kerstvakantie (23 december tot en met 7 januari) alweer voor de deur. Genoeg leuke dingen te doen met de kids in deze vakantie!

Nijntje de musical

Hoera: ook in de kerstvakantie komt nijntje naar het theater! Met nijntje wordt de eerste theaterervaring een feest voor peuters én ouders. Beleef de avonturen van het wereldberoemde konijntje en haar vriendjes en geniet van de verhalen. Te zien vanaf 3 januari in de Koninklijke Schouwburg. Klik hier voor meer informatie.

Winterweken in Madurodam

De warme chocomel (mét slagroom) staat al klaar, want deze winter is er zoveel te doen in Madurodam. Dans onder de sterrenhemel in de silent disco, wandel langs sfeervolle winterse taferelen in de oude binnenstad en bewonder meer dan 80.000 schitterende lichtjes in het park. 

Minecraft challenges in Museon

Tijdens de kerstvakantie kun je in het Museon – en thuis – meebouwen aan de Stad van de Toekomst. Creativiteit en plezier staan voorop, met dagelijks challenges zoals: “bouw iets voor je opa of oma”, of “hoe zien de groene daken van de toekomst eruit?”

Kerstvakantie in het Kunstmuseum

In het Kunstmuseum worden allerlei bijzondere activiteiten voor kinderen, voor volwassenen en voor allebei georganiseerd. Doe mee aan een workshop, bezoek het Open Kinderatelier of speel een museumgame in de wonderkamers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.