28 november, Feestelijke afsluiting jubileumjaar 100 jaar Statenkwartier

Zaterdag 28 november sluit het bestuur van het Wijkoverleg Statenkwartier het jubileumjaar 2015 officieel af. Alle wijkbewoners zijn van harte uitgenodigd voor een feestelijke slotreceptie in het World Forum. De receptie begint om 17.00 en eindigt om 19.00 uur.

VooCHAMPAGNE-1rafgaand aan de receptie wordt tussen 15.30 uur en 16.30 uur een jubileumboom onthuld op het pleintje op de hoek van het  Prins Mauritsplein en de Vivienstraat. De boom is een blijvende herinnering aan het feestjaar. Alle wijkbewoners zijn van harte uitgenodigd om onder het genot van een warme drank de onthulling bij te wonen.

Het bestuur kijkt terug op een bruisend jubileumjaar vol culturele, culinaire en duurzame evenementen voor en door bewoners van het Statenkwartier. Aan de hand van foto’s wordt teruggeblikt op alle activiteiten die hebben plaatsgevonden. Tijdens de receptie wordt de prijswinnaar van de glas-in-lood-route bekend gemaakt. Ook is het jubileumboekje Struinen in het Statenkwartier tijdens de receptie nog te koop voor €15.

Voor minder validen is het World Forum toegankelijk via een aparte ingang. Als u daar gebruik van wilt maken, meldt u zich dan aan via wijkoverleg@statenkwartier.net

 

4 antwoorden
 1. carola zegt:

  helaas kan ik niet naar de slotborrel!
  geen idee of t een gepaste opmerking is, maar nav 100 statenkwartier ben ik op de valreep een ”wensknoop’ met praktisch alle bewoners van het fred hendrikplein aan het maken met een stuk hout van de 100j oude gekapte prieel iep die op t plein stond. het is bijna af.
  kunt u me vandaag of morgen bellen op 06 53 785093 zodat ik t kan verduidelijken?
  verder dan het plein heb ik er geen ruchtbaarheid aan gegeven, dat hoeft ook niet, maar het blijkt wel een verbindende functie te hebben en hopelijk met een vervolg als de ‘ wensknoop’ uit logeren gaat!? wie weet is het leuk om de ‘wensknoop’ te noemen in de omsomming van initiatieven die er rond 100j statenkwartier zijn genomen. vanaf vrijdag ben ik weg…en dit is ook erg kortdag, net als het uitvoeren van de wensknoop, sorry.
  met vriendelijke groeten, carola, fhplein 30

  Beantwoorden
 2. Nicolette Nijsse zegt:

  100 jaar Statenkwartier: de openingsborrel, (de presentatie van) het boekje Struinen door het Statenkwartier, het Walking Diner, de themawandelingen, de kunstroute, de muziekroute, de glas-in-lood route, het planten van de boom en de feestelijke afsluiting, ik heb er allemaal erg van genoten en het heeft mij na 25 jaar nog beter laten integreren in de wijk! En dat zijn alleen nog maar de activiteiten waaraan ik zelf heb deelgenomen, want er is zoveel meer georganiseerd.. Petje af voor en hartelijk dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt, enne.. ik kijk nu al uit naar Jaar 101!
  Hartelijke groet, Nicolette Nijsse

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.