22 juni: ICT & Health World Conference World Forum

In navolging van de nationale e-healthweek vindt op 22 juni 2018 de jaarlijks terugkerende ICT & Health World Conference plaats in World Forum The Hague. De conferentie verwelkomt naar verwachting ruim 1500 deelnemers uit binnen- en buitenland en richt zich op innovatie in de zorg. Voor de organisatie van de conferentie is ICT & Health een partnership aangegaan met Gemeente Den Haag.

Tijdens de conferentie belichten diverse sprekers in hun keynotes de praktische e-health ontwikkelingen op zorggebied. Er is een korte terugblik op de e-healthweek van januari 2018 waarbij al behaalde resultaten van zorgorganisaties, overheden en andere partijen tegen het licht worden gehouden. Een reeks aan specialisten biedt via 32 inhoudelijke break-out sessies nieuwe inzichten in en antwoorden op prangende vragen. Zo helpt men zorgorganisaties verder op weg om het gat tussen innoveren en implementatie te dichten.

 

Internationale Zorginnovatie HUB

De juni-conferentie is tevens de kick-off waarmee Nederland als een mondiaal centrum van zorgtechnologie en innovatie wordt gepositioneerd. Internationale professionals krijgen de unieke kans om kennis en ervaringen te delen, te netwerken en te leren van de Nederlandse zorg en haar professionals. Aansluitend zullen zij onderzoeken welke innovaties en partijen voor hen interessant zijn. Een mooie gelegenheid om te laten zien wat Nederland als land te bieden heeft en om samenwerkingen te stimuleren.

Gaststad Den Haag

Voor de organisatie van de conferentie is ICT&Health een partnership aangegaan met Gemeente Den Haag. Tom Xhofleer, founder  ICT & Health: “Den Haag werkt actief aan het verbinden en samenbrengen van partijen omtrent zorginnovatie en opschaling en kijkt daarbij over de eigen stadsgrenzen heen. Onze gedeelde ambitie, de mooie faciliteiten in World Forum en de internationale uitstraling van Den Haag als stad van Vrede, Recht en Veiligheid maken het de perfecte locatie voor de conferentie”.

Voor wie?

De conferentie wordt wederom ingericht en bezocht door o.a. overheden, bestuurders, wetenschappers, medisch specialisten, zorgprofessionals, patiënten, innovatieleiders, universiteiten, startups, scale-ups en bedrijven uit alle sectoren van de gezondheidszorg en het sociale ondernemerschap.

Binnenkort gaat de kaartverkoop en registratie van start en is er meer informatie over het programma van de ICT & Health World Conferentie. Meer informatie kunt u al opvragen via: events@icthealth.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.