Met mij een sportieve uitdaging aangaan? Woensdag 5 oktober kan het!

Ik zoek 20 mensen die, net als ik, houden van een mooie schone stad.
Als teamcaptain van stadsdeel Scheveningen doe ik mee aan de jaarlijkse opruimchallenge en ik daag jou uit hetzelfde te doen!

DEN HAAG - Opruimchallenge in de Haagse Schilderswijk. FOTO EN COPYRIGHT HENRIETTE GUEST

Foto: Henriette Guest

Samen met ons team gaan we in een half uur opruimen, zwerfie rapen, zoveel mogelijk publiek op de been krijgen dat aanmoedigt en meehelpt en zo laten zien hoe fijn het is om met elkaar in een schone stad te leven. Doe je mee?

 

 

 

 

Wanneer?

Woensdag 5 oktober

Waar?

Ary van der Spuyweg

Hoe laat?

15.30 uur (en na afloop een hapje en drankje)

Programma:

De challenge begint met een training door Taekwondo coach Manni Zareei. Als iedereen is opgewarmd klinkt het startschot en kan het opruimen beginnen. Na afloop staat er een hapje en drankje klaar voor iedereen die heeft meegedaan.

Wat is de opruimchallenge?

De opruimchallenge is een onderdeel van de Haagse opruimestafette en vindt in ieder stadsdeel plaats. Het doel van deafval_0 opruimchallenge is natuurlijk dat we als team zo veel mogelijk ‘schatten’ die niet in de natuur thuishoren ophalen en dat we ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk publiek is dat aanmoedigt en ook meehelpt. Met ons team willen wij de andere stadsdelen verslaan met het schoonste resultaat en kans maken op een originele wisselbokaal. Deze wordt uitgereikt op het slotfeest van de Haagse #opruimestafette op 2 december.

Durf jij het aan?

Het enige dat je nog hoeft te doen is je deelname te bevestigen via een e-mail aan julie.jelgerhuis@denhaag.nl en om 15.30 uur aan de Ary van der Spuyweg te verschijnen met een dosis energie en met degenen die je gaan aanmoedigen. Iedereen is welkom!

Ik kijk uit naar je komst!

Met een sportieve groet,
Mendy van Veen

Stadsdeeldirecteur Scheveningen

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.