Woensdag 8 november: Duik in Den Haag!

Op woensdag 8 november om 16.30 uur organiseert Den Haag een unieke avondduik in zee vanaf het strand van Scheveningen. Onder het motto ‘Duik in Den Haag’, nemen bekende en onbekende Hagenaars een frisse duik in de zee.

Deze ludieke duik is het startschot van de internationale crossmediale campagne waarmee Den Haag zich nog duidelijker op de kaart zet als stad die aan zee ligt, iets wat nog steeds veel mensen niet weten.

Op 8 november geeft wethouder Karsten Klein op de Pier in Scheveningen een ‘sneak preview’ van de campagne, die vanaf 13 november te zien is in Nederland, Duitsland, Engeland en België. De avondduik belooft spectaculaire beelden op te leveren met een mooi verlicht strand en reuzenrad op de achtergrond.

Iedereen mag deelnemen aan de duik en deelname is gratis. De eerste 100 deelnemers krijgen na afloop een badhanddoek cadeau. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.

Internationale campagne Stad aan Zee

Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan zee. Op steenworp afstand van de historische binnenstad ligt maar liefst elf kilometer strand. Deze combinatie maakt Den Haag uniek in Nederland. Den Haag gaat voor het eerst met een internationale crossmediale (TV & online) campagne van start om in Engeland, België, Duitsland en Nederland te promoten dat Den Haag een stad aan zee is, iets wat nog steeds veel mensen niet weten.

De campagne, die loopt van 13 november tot en met maart 2018, is geen reguliere citymarketingcampagne, maar staat geheel in het teken van Den Haag als Stad aan Zee. Dit uit zich o.a. in zeer verrassende onderwater beeldopnames, een knipoog naar het thema ‘Duik in Den Haag’. Tevens is de campagne een voorbode van de viering van 200 jaar Scheveningen, die in januari 2018 onder de noemer ‘Feest aan Zee’ van start gaat. De ‘Duik in Den Haag’ Avondduik op woensdag 8 november markeert de start van deze bijzondere campagne.

Locatie Avondduik

De Pier Scheveningen (registratie)
Strandweg 150- 154

Programma woensdag 8 november

16.30 – 17.00 Registratie deelnemers Avondduik
17.00 Ontvangst genodigden
17.30 Preview campagne door wethouder Karsten Klein
17.45 Start Avondduik met gratis badhanddoeken voor eerste 100 deelnemers
18.30 Einde

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.