Walking dinner weer een groot succes

Zaterdag 26 maart vond het twaalfde Walking Dinner in het Statenkwartier plaats. Na het ‘inhaaldiner’ in oktober 2022 herpakte de wijk het jaarlijkse maartritme met dit culinaire en sociale evenement. Veel nieuwe maar ook vaste gasten deelden drie gangen op verschillende locaties en namen een kijkje bij ervaren en debuterende koks.

De bijeenkomst werd zoals gebruikelijk geopend in het Couvéehuis aan de Frankenslag, waar onder het genot van een drankje het organisatiecomité de gasten welkom heette en de planning uit deelde. Daarna vertrokken de gasten, gewapend met hun routebriefje, voor het voor-, hoofd- en nagerecht naar drie verschillende adressen in de wijk. Geen kaas, schaal- en schelpdieren of vegetarisch, met alles was rekening gehouden. Onder het genot van een glaasje werd het evenement weer afgesloten in het Couvéehuis. Diverse winkeliers van De Fred sponsorden het diner met een aantrekkelijke inkoopkorting voor de koks. Jolanda Letterie bedankte namens het Wijkoverleg Statenkwartier de organisatie, de organisatoren bedankten de fantastische vrijwilligers van het Couvéehuis en koks voor de inzet.

Het evenement werd georganiseerd door het organisatiecomité Annelies, Jorien Mariëtte en Martin, in samenwerking met het Wijkoverleg. Met veel energie werden de wijkbewoners geïnformeerd over het wel en wee van het diner. Op naar het volgende diner in maart 2024. Ook wijkgenoot en enthousiast geworden over een bijdrage aan het volgende Walking Dinner? De organisatie is nog op zoek naar een vrijwilliger die zich voor de website en communicatie gaat inzetten. Voor meer informatie, kijk op de website van het Walking Dinner Statenkwartier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.