Walking Dinner 2024

Het is inmiddels een bekende traditie in onze wijk, het jaarlijkse Walking Dinner!

Wijkgenoten met culinaire ambities melden zich aan als kok, stellen die avond hun eetkamer ter beschikking en koken voor 4-8 wijkgenoten een driegangen maaltijd. Per gang ontvangt de kok een wisselende groep wijkbewoners. Na een uur vertrekken de gasten weer (walking..) naar een andere kok voor de volgende gang (dinner..). 

Ieder jaar in maart vindt dit evenement plaats en kunnen inwoners van het Staten- en Geuzenkwartier zich aanmelden als kok of als gast. In een ongedwongen sfeer kunnen wijkgenoten van alle leeftijden en uit alle windstreken met elkaar kennismaken. Er wordt gekookt, gegeten en gekletst, er worden nieuwe contacten gelegd en er ontstaan nieuwe initiatieven. Bekijk de foto’s van Walking Dinner 2023

Wanneer

In 2024 vindt de 13de editie plaats op zaterdag 23 maart 2024.
De inschrijvingen zijn nu geopend! Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of er allergieën en/of andere bijzonderheden zijn.

De inschrijving is op 8 maart gesloten

Inschrijving als Kok

Als kok ontvangt u van de organisatie een vaste vergoeding voor de kosten van de maaltijd van € 9,00 per gast, per gang, inclusief drank. Voor de koks wordt vooraf een informatieavond georganiseerd. 

 

Inschrijving als gast

Bij inschrijving als gast bedragen de kosten €32,50 p.p., inclusief welkomstdrankje en de afsluitende nazit.

Het diner

Wij verwachten op de avond zelf de gasten om 17.30u in het Couvéehuis (Frankenslag 139), waar u na ontvangst een drankje en een toelichting op het programma krijgt en de persoonlijke route naar de drie verschillende adressen wordt uitgereikt.
Na afloop vindt een centrale afsluiting met een drankje in het Couvéehuis plaats, waar de koks en de gasten gezellig kunnen napraten.

Contact

U kunt ons benaderen op ons emailadres: wdstatenkwartier@gmail.com
Het organisatiecomité van het Walking Dinner Statenkwartier en Geuzenkwartier 2024:
Jorien Jansen, Mariëtte Stoutenbeek, Annelies van Ewijk en Martin Fikke

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.