23 maart: Statenkwartier schoon: doe mee met de landelijke opschoondag!

 

Aanstaande zaterdag 23 maart is de landelijke opschoondag en dan start in Den Haag de Actie Schone Buurt.. De Actie Schone Buurt loopt van 23 t/m 29 maart. Op ruim 20 locaties in de stad kunnen afvalknijpers geleend worden om een rondje zwerfafval te rapen.
Ook zijn er diverse leuke opruimactiviteiten waar mensen bij kunnen aansluiten. Kijk voor alle locaties en activiteiten op de website: www.schoondoenwegewoon.nl

En help je zelf ook een handje mee?

Want …. Schoon doen we toch gewoon!

Om het Statenkwartier schoon te houden is het belangrijk dat alle bewoners er samen met de gemeente Den Haag alles aan doen om dit samen zo te houden. Toch worden de ondergrondse afvalcontainers nog wel eens onzorgvuldig gebruikt – klein en groot afval wordt regelmatig naast de containers geplaatst. Je kunt de gemeente hierop attenderen. Het vuil wordt dan de volgende dag weggehaald. Dit kan telefonisch via het nummer 14070, of via een melding op de website ‘afvalmelding.denhaag.nl’, dan wel met de app ‘MyCleanCity’  die gratis te downloaden zijn in de Apple Store of Google Play Store. 

Zelf een opruimactie houden? Op deze website vind je meer inspiratie.

Wil je een gratis afvalknijper aanvragen om af en toe zelf rommel van de straat te prikken. Ook dat kan bij de Gemeente Den Haag.

Heb je zelf nog een tip op opmerkingen om onze wijk schoon opgeruimd te houden? Laat hieronder gerust een bericht achter. We zijn benieuwd naar je ideeën!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.