SPOED! Vier 75 jaar vrijheid met een Vrijheidsmaaltijd!

Omdat de redactie pas heel laat dit bericht ontving: beslist lezen!

De gemeente Den Haag wil graag groots uitpakken om 75 jaar vrijheid te vieren. Dat gaat gebeuren met een Vrijheidsmaaltijd: een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij de gasten over historische en maatschappelijke thema’s als vrijheid en onvrijheid spreken. Thema’s waar u niet dagelijks bij stilstaat en waar u bij uitstek op Bevrijdingsdag aandacht aan kan geven.

Een Vrijheidsmaaltijd kan in alle vormen en maten; of het nu een ontbijt is met zelfgesmeerde broodjes of een copieus driegangendiner met luxeproducten.

Iedere vrijwilliger die een Vrijheidsmaaltijd organiseert, krijgt een pakket toegestuurd met gesprekskaartjes, glazen en menukaarten. Deze aankleding komt vanuit het Nationaal Comité kosteloos naar u toe.

Ook het Stadsdeel Scheveningen ondersteunt dit initiatief graag en heeft een subsidie ter beschikkinbg gesteld. Deze subsidie heeft een beperkt budget, duswees er snel bij: op is op.

Wilt u een aanvraag doen voor subsidie? Mail of bel dan uiterlijk donderdag 13 februari 2020 dan (idee, doelgroep, datum, kosten en uw contactgegevens) naar:

Matthijs Peeters

Participatiemedewerker

Stadsdeel Scheveningen: 06 500 53793

Gemeente Den Haag

Dienst Publiekszaken

Postbus 12620

2500 DL Den Haag

www.denhaag.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.