Sint Maarten Lampionnenoptocht 2021

Flyer Lampionnenoptocht 2021Op donderdag 11 november 2021 — het feest van Sint Maarten — wordt er een lampionnenoptocht door het Statenkwartier gehouden. De kinderen gaan langs de deuren met een lampion, zingen een liedje bij de deur en hopen op wat lekkers.
De optocht start om 18.30 op het Prins Mauritsplein en eindigt om 19.30 op het Frederik Hendrikplein (zie routekaart). Wij verwachten een grote opkomst, want de meeste scholen in onze wijk doen mee.

Bewoners langs de route

(download Flyer)
Als u ook mee wilt doen, doe dan op 11 november tussen 18.30 en 19.30u de lamp in de hal bij de voordeur AAN en HANG DE FLYER IN UW RAAM OF OP DE VOORDEUR; dan weten de kinderen dat ze aan mogen bellen. Als u uw ramen optuigt met lichtjes of kaarsen, verhoogt dat de sfeer nog meer! Wilt u liever niet dat er wordt aangebeld, laat dan svp uw lamp uit.

Kinderen en begeleiders in de optocht

(download Engelse versie)
Wij roepen de scholen, kinderdagverblijven, ouders en verzorgers in de wijk op om hun leerlingen en kinderen mee laten doen aan de optocht. Wij hopen dat de kinderen ons verrasssen door hun eigen creaties!
We verzamelen bij de bushalte op het Prins Mauritsplein en vertrekken om 18.30 uur. De 12 kinderen met de mooiste of orgineelste lampionnen zullen worden beloond met een tekenworkshop onder leiding van Maarten op woensdag 17 november van 14-15.30 uur in het Couvéehuis.
Wij vragen assistentie van ouders/begeleiders met het begeleiden van de kinderen tijdens de optocht en eventuele andere hand- en spandiensten. Meld u aan bij de organisator en vermeld daarbij het aantal kinderen en/of begeleiders. Wij hopen op een fantastische optocht!

Organisator: Maarten Ruijters, in samenwerking met Wijkoverleg Statenkwartier

Route: Prins Mauritsplein -Frederik Hendriklaan – Van Weede van Dijkveldstraat – Van Bleiswijkstraat – Statenplein – Adriaan Pauwstraat – Antonie Heinsiusstraat – Frederik Hendrikplein

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.