Jubileum universiteit Leiden: wat kan de universiteit voor ons Statenkwartier betekenen?

De Universiteit Leiden bestaat dit jaar 444 jaar! Deze bijzondere leeftijd vraagt om een bijzondere viering. We gaan dit vieren met en voor de inwoners van Leiden en Den Haag.
Omdat wetenschap van en voor iedereen is, nodigen we (de universiteit) je graag uit om mee te denken. Samen met de Universiteit Leiden kun je iets leuks en nuttigs voor jouw wijk organiseren.

Citizen Science

Zo kun je samen met andere inwoners en wetenschappers een onderzoek doen: Citizen Science. Van luchtkwaliteit meten tot het herkennen van dialecten.
Heb jij een vraag of uitdaging die speelt bij jou, je wijkgenoten of de hele stad Leiden en/of Den Haag? Mail dan je vraag of idee vóór 15 maart 2019 naar cslab@strw.leidenuniv.nl.
Wij gaan dan in het Citizen Science Lab kijken of we samen jouw vraag kunnen uitwerken tot een echt wetenschappelijk onderzoek

Wijkuniversiteit

Of heb jij een activiteit die je graag voor jouw wijk wil organiseren? Wat dacht je van bijlesmiddag door studenten in het buurthuis, computercursus voor ouderen of een workshop over gezond leven in de buurttuin?
De Universiteit Leiden kijkt graag samen met jou naar mogelijke activiteiten voor jou en je wijk. Mail jouw idee naar 444@leidenuniv.nl.

Kijk voor meer informatie over deze en andere 444-activiteiten op onze website:universiteitleiden.nl/444.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.