Pianisten gezocht die lichtprojectie willen bespelen

Wil jij de regie overnemen voor een fascinerende lichtprojectie op het Kurhaus? Pianovirtuozen en amateurs kunnen vanaf donderdag 8 november plaats nemen achter een speciale vleugel. De lichtprojectie ‘Keys of Light’ wordt door de piano geactiveerd op de Kurhausgevel aan de strandzijde. Zolang er gespeeld wordt, worden er lichtcomposities en animaties op het gebouw geprojecteerd. Eén pianotoets kan genoeg zijn voor een groots lichteffect. Getalenteerd pianist of beginnend muzikant? Wie achter de vleugel plaats wil nemen kan zich aanmelden via info@feestaanzee.nl.

De interactieve pianoinstallatie Keys of Light, bekend van Light Festival Gent, geeft op Scheveningen klank en kleur aan de befaamde geschiedenis van het Kurhaus als concertpodium. Deze installatie is gebouwd volgens de laatste lichttechnieken. Bijzondere gastpianisten zijn uiteraard uitgenodigd om een spectaculaire projectie te verzorgen. Dat geeft steeds weer andere voorstellingen. Van donderdag 8 november tot zaterdag 8 december is de lichtkunst er iedere donderdag, vrijdag en zaterdag van 18.00 tot 22.00 uur.

De lichtprojectie Keys of Light is onderdeel van The Hague HighLights. Behalve het Kurhaus staat ook de Ridderzaal vijftien avonden in de spotlights. In de stad zijn, ter gelegenheid van Feest aan Zee, ook een reeks van andere lichtevenementen te bezoeken. www.thehaguehighlights.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.