Nu inschrijven voor het Walking Dinner Statenkwartier en Geuzenkwartier 2016

Op zaterdag 12 maart 2016 organiseert het Wijkoverleg Statenkwartier het “Walking Dinner Statenkwartier en Geuzenkwartier”. Elk huishouden in het Statenkwartier en Geuzenkwartier kan deelnemen als kok of als gast.

Opzet Walking Dinner

IMG_4664Voor de gasten: De kok kookt een driegangen maaltijd voor maximaal zes gasten (exclusief eigen huishouden). Per gang ontvang je als kok een wisselende groep van vier tot zes gasten aan je eettafel. Na een uur vertrekken de gasten weer (walking..) naar een andere kok voor de volgende gang (dinner..) met telkens andere medegasten. Koks ontvangen dus drie groepen gasten aan tafel en gasten genieten van een driegangen verrassingsmaaltijd en krijgen ondertussen een kijkje in drie verschillende huizen.

Voor de koks: Haute Cuisine is niet nodig. Het gaat om plezier in koken, wijkgenoten leren kennen en het ontvangen van gasten in je huis. Elke kok stelt zijn eigen menu samen en doet daarvoor de inkopen. De organisatie maakt kortingsafspraken met verschillende winkeliers in de wijk.

Gasten betalen € 28,- voor de driegangen maaltijd. Koks hoeven niet te betalen.
Zij ontvangen van de organisatie een vaste vergoeding voor de kosten van de maaltijd van € 8,- per gast per gang, inclusief drank. De resterende € 4,- van de € 28,- die per gast wordt betaald voor drie gangen, gaat naar promotiekosten (flyers etc.) en de huur van de start- en slotlocatie.

Gasten verzamelen om 17.30 uur in het Couvéehuis , halen daar hun persoonlijke “Walking-route‟ op en krijgen een aperitief aangeboden. Koks ontvangen de eerste gasten om 18.30 uur en de laatste gasten vertrekken (met de koks) om ca. 22.15 uur. Na afloop van het eten mengen alle koks en gasten zich op de gezamenlijke locatie in het Couvéehuis waar met een drankje of een kop koffie de avond wordt afgesloten.

Praktische informatie:

Aanmelden als kok kan via het formulier “Aanmelding Kok Walking Dinner Statenkwartier en Geuzenkwartier”. Als gast kunt u zich aanmelden met het formulier “Aanmelding Gast Walking Dinner Statenkwartier en Geuzenkwartier”.

Klik hier voor meer informatie.

Practical information:

If you wish to sign up as a chef log on “Registration as Chef Walking Dinner Statenkwartier and Geuzenkwartier”’; or as a guest log on “Registration as Guest Walking Dinner Statenkwartier and Geuzenkwartier“.

Click here for more information.

Met vriendelijk groet,

Het organisatiecomité Walking Dinner Statenkwartier 2016

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.