Klik hier voor

Archief

Categorieën

8 september: Zomerfestival Aert van der Goesstraat!

Op zaterdag 8 september a.s. vindt in de Aert van der Goesstraat de 2de editie van het Aert Summer Festival plaats. Tijdens dit festival geniet u tussen 10.00 uur – 17.00 uur van diverse feestelijke activiteiten, georganiseerd door alle ondernemers in de Aert van der Goesstraat en op een gedeelte van het Frederik Hendrikplein.

Lees verder

De Statige Dames gaan uit eten (14): Comeonin

Er zijn veel gelegenheden in onze buurt waar je je smaakpapillen kunt laven. Maar het oog wil ook wat en de service moet goed zijn. En de prijskwaliteitverhouding is een belangrijke factor. Voor welke gelegenheid en welke keuzes er zijn voor geschikte restaurants in de buurt, dat is waarover we schrijven. Gezamenlijk bezitten we ruime eigen horeca-ervaring, culinaire kennis en scholing in gastvrijheid.

Lees verder

Doe iets voor een ander, word buddy!

‘Aandacht geven aan een ander’ klinkt als een inkoppertje. Als een persoonlijke vaardigheid die zo voor de hand ligt dat je het eigenlijk niet eens hoeft te benoemen. Toch is het mooi om te zien waarom ‘geven’ zó belangrijk is, zowel voor eigen geluk (zingeving) als voor het geluk van een ander, die het hard nodig heeft. Sociaal contact is voor ons allemaal van belang, maar niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Buddy Netwerk vraagt hierbij jouw hulp!

Lees verder

Vanaf 14 juli: tentoonstelling “Aan Zee”, Gemeentemuseum

Vanaf 14 juli zijn in de tentoonstelling Aan Zee ruim zestig zomerse werken te zien die Jan Toorop, Piet Mondriaan, Jacoba van Heemskerck en Ferdinand Hart Nibbrig op het Zeeuwse eiland Walcheren maakten. Een bijzondere toevoeging aan de tentoonstelling is verzorgd door de Belgische fotograaf Stephan Vanfleteren. Het museum vroeg hem in de voetsporen te treden van de kunstenaars en af te reizen naar Walcheren. Het resultaat is de prachtige fotoserie Terre / Mer, te zien tijdens de duur van de tentoonstelling Aan Zee.

Lees verder

88.000 pp bij finish Volvo Ocean Race

Dongfeng Race Team heeft de Volvo Ocean Race gewonnen. Na een etappe die zelfs de meest stoïcijnse personen tot nagelbijten verleidden, finishte de Chinese boot op zondag 24 juni – net voor concurrenten Mapfre en Team Brunel. Een passend en historisch einde voor deze legendarische race. Meer dan 88.000 mensen hebben voor een hartelijk Haags onthaal gezorgd en de belofte De Ultieme Bestemming meer dan waar gemaakt.

Lees verder

Nieuwsbrief

Adverteerders

© Copyright - Wijkoverleg Statenkwartier