Archief

Categorieën

Meld u zich aan voor de zonnepanelen actie!

Voor de derde keer organiseert BES een inkoopactie voor zonnepanelen op eigen dak. Circa 25 bewoners hebben zich op de avond in het Maris-college al ingeschreven als belangstellende. Er zijn vier offertes ontvangen van bekende bedrijven, ook uit de buurt.

Lees verder

Wijkvergadering en Walking Dinner gaan niet door op de geplande datum!

Op woensdag 8 april staat de wijkvergadering van het Statenkwartier gepland.

Echter, vanwege de maatregelen in het kader van de Corona crisis kan deze vergadering geen doorgang vinden.

Hetzelfde geldt voor het Walking Dinner van 27 maart as. Dit is verplaatst naar 26 september 2020.

De wijkvergadering wordt 2 keer per jaar gehouden. Wij hebben als bestuur besloten om deze vergadering niet uit te stellen, maar te laten vervallen. De volgende vergadering staat gepland voor woensdag 11 november 2020.

Wanneer iemand vragen heeft kunnen jullie contract opnemen met het wijkoverleg via: info@statenkwartier.net

Tips voor onze wijkbewoners nav het Coronavirus

Beste wijkbewoner,

De berichten van de laatste tijd waren al verontrustend. Maar de impact van het Coronavirus is inmiddels zo groot geworden, dat het iedereen – direct of indirect – hard raakt. Het aantal positief geteste patiënten stijgt iedere dag, vele mensen blijven noodgedwongen thuis of werken vanuit huis, de schappen in de winkels zijn nagenoeg leeg, en nu zijn ook de scholen en horeca in het slot gevallen. Andere mensen leveren een uiterste inspanning om vitale onderdelen van de maatschappij overeind te houden. Dit zijn ongekende tijden.

Lees verder

Gezocht: muzikanten en gasthuizen!

In 2020, op 8 november, wordt met steun van het wijkoverleg, opnieuw een Muziekroute Statenkwartier georganiseerd. Ook in 2015 en 2018 zijn er zeer succesvolle muziekroutes geweest: muzikanten uit het Statenkwartier brachten in eigen huis of in een gasthuis fraaie muziek ten gehore. Het programma van 2020 moet nog worden samengesteld. Lees verder

Barokmeesters en hun invloed: concert op 7 + 8 maart as

Op 7 en 8 maart 2020 wordt door barokensemble ConcertoValiante, met klavecinist Leonardo Valiante en de vaste musici van het Haags Koninklijk Conservatorium, twee concerten uitgevoerd.
Er is niet alleen nadruk op barokcomponist Antonio Vivaldi, maar we willen u kennis laten maken met Albinoni, Muffat, Vitali en Dall’Abaco.
In het programmaboekje worden deze componisten voorgesteld, het barokensemble ConcertoValiante zal hen met passie vertolken, zoals wij van het ensemble gewend zijn.

Lees verder

Nieuwsbrief

Adverteerders

© Copyright - Wijkoverleg Statenkwartier