Na Corona is het Walking Dinner Statenkwartier weer een groot succes

Op zaterdag 29 oktober vond het 11e Walking Dinner in het Haagse Statenkwartier plaats.  Nadat het vanaf maart 2020 door Corona geschrapt moest worden, snakte de wijk weer naar dit culinaire en sociale evenement, en dat was te merken! Zo’n honderd mensen deelden met elkaar door vrijwillige koks gekookte maaltijden en namen een kijkje in elkaars huis. De ideale manier om veel mensen uit de wijk te ontmoeten, gezellig bij te praten en te genieten van een heerlijk gerecht. En het kookniveau was erg hoog, meldde een ervaren deelnemer, die veel eerdere edities kon overzien.

 

De bijeenkomst werd zoals gebruikelijk geopend in het Couvéehuis, waar onder het genot van een drankje het organisatiecomité de gasten welkom heette en de planning uitdeelde. Daarna vertrokken de gasten, gewapend met hun routebriefje, voor het voor-, hoofd- en nagerecht naar drie verschillende adressen in de wijk. Vegetarisch, geen schaal- of schelpdieren of allergisch voor paprika? Met alles was rekening gehouden. Onder het genot van een glaasje wijn werd het spektakel weer afgesloten in het Couvéehuis. Diverse winkeliers van ‘de Fred’ sponsorden het diner met een aantrekkelijke inkoopkorting voor de koks. Jolanda Letterie bedankte namens het Wijkoverleg Statenkwartier de organisatie, het Couvéehuis, de sponsoren en koks voor de inzet en maakte bekend dat het volgende diner plaatsvindt op 25 maart 2023. Terug naar het oude ritme, elk jaar in maart.

Het evenement werd georganiseerd door het vierkoppig organisatiecomité Annelies van Ewijk, Bert Loohuis, Jorien Jansen en Martin Fikke, in samenwerking met het Wijkoverleg. Met veel energie werden de wijkbewoners geïnformeerd over het diner via de facebookpagina, nieuwsbrief van het wijkoverleg, posters en folders en natuurlijk de mond-op-mondreclame via de deelnemers van voorgaande edities.

 

Ook wijkgenoot en enthousiast geworden over deelname aan het volgende Walking Dinner? Kijk voor meer informatie op wdstatenkwartier.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.