Leer de voordelen van een warmtepomp op 4 maart, want ons aardgas raakt op.

Op zaterdag 4 maart organiseert “Hou van je huis” een informatiedag over warmtepompen in de pop- up store aan de Fluwelen Burgwal 54. Hou van je huis is een initiatief van de gemeente Den Haag om samen met woningeigenaren en bedrijven duurzaam woningonderhoud te stimuleren. In de pop –up store vind je nuttige informatie over duurzaam woningonderhoud.

Met een warmtepomp kun je duurzaam je huis verwarmen. Warmtepompen zullen belangrijk worden in de nabije toekomst, aangezien woningen van het aardgas af moeten in 2050.

Voor de aanschaf en installatie van een waterpomp zijn subsidies mogelijk. Lees er alles over in onderstaand bericht:

https://www.statenkwartier.net/wijkoverleg/groen-en-duurzaamheid/subsidies-en-financiele-voordelen-verduurzaming/

 

2 antwoorden
  1. Robert zegt:

    Op de tekening wordt een water/water-warmtepomp getekend die warmte uit het grondwater haalt. Voor toepassing in onze wijk wordt meestal een lucht/water-warmtepomp ingezet. Concreet, een airco-unit op het dak die warmte uit de lucht naar binnen komt en aangesloten is via een warmtewisselaar op je CV systeem.

    Beantwoorden
  2. Eindredacteur zegt:

    Dag Robert, de tekening is dan inderdaad niet helemaal toegesneden op Statenkwartier. We gaan eens kijken of er een beter/meer wijkgerelateerd voorbeeld is dat we kunnen plaatsen als tekening.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.