Kruid & Druif op de Fred: 28 en 29 november officiële opening!

3 Jaar geleden introduceerden Marloes & Erik hun innovatieve foodconcept in Den Haag: Kruid & Druif-Asian Home Cooking. Kies een gerecht en ga naar huis met tas met alle (verse) ingrediënten die nodig zijn voor het gerecht, mét een duidelijk geschreven recept.

Foto voorkant winkelInmiddels zijn de deuren aan de Frederik Hendriklaan geopend. Een mooie, ruim opgezette winkel waar de klanten speels, door middel van kleurcodes, door de Aziatische gerechten en het wijnpalet worden geleid.

Kruid & Druif adviseert bij elk Aziatisch gerecht een passende wijn. De wijncollectie is met zorg samen gesteld en is bijzonder te noemen. “Het matchen van de juiste wijn bij onze gerechten is altijd een uitdaging”’

De nieuwe K&D winkel is 7 dagen in de week open en is 2-talig opgezet. Alle recepten zijn in het Nederlands en Engels verkrijgbaar.

Elke dag wordt er in de winkel gekookt en worden er proefhapjes uitgedeeld. De Fred heeft er weer een fantastische winkel bij GrabnGomet een uniek concept. Kruid & Druif viert haar Grand Opening op zaterdag 28 en zondag 29 november as.

Het winkelend publiek kan dan proeven en genieten van de heerlijke gerechten en bijpassende wijnen.

Kruid & Druif kookt drie van haar authentieke Aziatische gerechten: Kruid & Druif Curry (Myanmar), Gulai Kambing (Maleisië) en Kerala Masala (India).
Aan de bezoekers wordt een proefbordje aangeboden met proefhapjes van de drie gerechten, indien gewenst met de bijbehorende wijnen.

image001De proeverij is kosteloos. Weer een reden om zaterdag of zondag de Fred te bezoeken! We zijn weer een bijzondere winkel rijker!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.