Doorsteek tussen Houtrustweg en Kranenburgweg vanaf 27 juni afgesloten

Vanaf 27 juni 2016 is de doorsteek tussen de Houtrustweg en de Kranenburgweg ter hoogte van de Pluvierstraat voor alle verkeer afgesloten. Eind 2017, tijdens de afronding van het nieuwbouwproject New Norfolk, komt er een nieuwe weg.

2387016Vanwege de veiligheid tijdens de werkzaamheden op het terrein New Norfolk wordt de weg volledig afgesloten. Ook moet de weg open om ondergrondse kabels en leidingen te verleggen. De gemeente plaatst omleidingsborden.
Bewoners hebben hierover een brief van de gemeente ontvangen. U kunt de brief hier lezen:

Afsluiten doorsteek Houtrustweg en Kranenburgweg

1 antwoord
 1. Ellen van Hezik zegt:

  Tramlijn 16. (Voorheen 17)
  In de tekst van het Bestemmingsplan Statenkwartier dat op 14 april werd vastgesteld staat dat er nog geen concrete plannen zijn tot verlegging van het tracé van tramlijn 17 (nu 16)
  Ook staat er dat de planning van de inrichting van de Frederik Hendriklaan nog niet duidelijk is.
  Omdat de gevaarlijke verkeersituatie in de Frederik Hendriklaan in het stuk tussen Statenlaan en Prins Mauritsplein mede wordt veroorzaakt door de tram vraag ik mij af waarom het niet mogelijk is tram 16 door te trekken naar het eindpunt van tramlijn 11. Het gaat om een kein stuk rails dat aangelegd moet worden. De lus in de Frederik Hendriklaan vervalt daarmee want de tram rijdt rechtdoor. En als winstpunt hebben we dan een rechtreekse lijn naar de boulevard.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.