Corona-update

De laatste weken van het jaar lopen helaas heel anders dan we hadden verwacht. Van een avond lockdown naar een volledige lockdown in de maand die voor velen van ons de belangrijkste van het jaar is: gezellig bijeenkomen met familie en vrienden, nog even de laatste kerstinkopen doen en genieten van onze mooie wijk tijdens de donkere dagen voor Kerstmis.

Ook als bestuur betreuren we de aangescherpte maatregelen enorm. We kijken uit naar het moment waarop we elkaar weer in grotere groepen kunnen ontmoeten. En ook al lijkt verbinding met anderen in deze tijd lastig, we willen iedereen toch vragen om een beetje naar elkaar om te kijken. Help een ander met boodschappen doen, een prikafspraak maken, doe een kaartje bij je buren in de brievenbus of vraag gewoon op straat eens hoe het met iemand gaat. Een klein gebaar kan een groot verschil maken, zeker in deze tijd!

Voor nu wensen we je namens het bestuur van het wijkoverleg een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2022!

PS. Alle geplande activiteiten kunnen vanwege de huidige maatregelen tot 14 januari 2022 helaas niet door gaan. Zodra er weer activiteiten mogelijk zijn informeren we je hier uiteraard over!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.