Bakker Van Maanen opent woensdag 5 april zijn winkel op ‘de Fred’

Vanaf woensdag 5 april is het pand op de hoek Frederik Hendriklaan/Statenlaan weer een en al leven. Dan opent Bakker Van Maanen zijn winkel op deze plek. Naast de bakkerswinkel heeft de winkel aan ‘de Fred’ een Bakery Café met een groot zonnig terras. De gloednieuwe winkel in het Statenkwartier is de derde winkel van Bakker Van Maanen in Den Haag. Het bedrijf bestaat dit jaar 110 jaar en is met ruim 50 winkels de grootste ambachtelijke bakker van Nederland.

“De Fred-vestiging” is geheel ingericht volgens het laatste concept, waarbij het interieur zich laat spreken als gezellig en groen. Men wil graag het sociale karakter van de bakker van vroeger terug brengen in de buurt en creëert hiervoor een ontmoetingsplek in de winkel in de vorm van een Bakery Café.

Voor de eerste vijfentwintig klanten staat op woensdag vanaf 10:00 uur een cadeautje klaar: specialiteit, “de Kroon”. De gehele maand april zijn er allerlei openingsaanbiedingen in het Bakery Cafe, maar ook in de bakkerswinkel.

Het assortiment van de bakkerswinkel kent het bekende Duinenassortiment en het handgemaakt assortiment dat de hele dag door op de winkelvloer wordt gemaakt. Zo brengt men het ambacht terug op de winkelvloer. De producten worden van het zuiverste meel en bloem met de hand bereid. Het deeg op basis van desem laat men maar liefst 24 uur rijzen voor meer smaak. Naast desem gebruikt men bij de bereiding zoveel mogelijk biologische ingrediënten, vrij van onnatuurlijke E-nummers en brood verbetermiddelen.

bijna klaar

Bakker Van Maanen gaat 7 dagen per week open.

1 antwoord
  1. Myrie Cox zegt:

    Heerlijk een bakker die 7 dagen per week open is !! Ik verheug mij nu alvast op verse broodjes en croissantjes op zondag ! Mij hebben jullie nu alvast als vaste klant.
    Veel succes vandaag met de opening en tot straks ?.
    Myrie

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.