Acht landen op Vuurwerkfestival Scheveningen 2018

De dit jaar deelnemende landen die strijden voor de titel ‘Meest Spectaculaire Vuurwerk 2018’ zijn bekend. Het zijn Nederland, Oostenrijk, Engeland, Duitsland, Spanje, Japan, België en China. Het grootste vrij toegankelijke vuurwerkevenement van Europa vindt dit jaar plaats op 10-11 en 17-18 augustus. Dat betekent iedere avond op deze data rond de klok van 21:45 en 22:30 uur waanzinnige vuurwerkshows.

Spanje, de winnaar van de vorige editie, verdedigt dit jaar haar titel en sluit het festival af tijdens de finaleavond op zaterdag 18 augustus. De winnaar van het vuurwerkfestival wordt automatisch in de gelegenheid gesteld om volgend jaar haar titel te verdedigen tijdens de jubileumeditie. Voor meer informatie: www.vuurwerkfestivalscheveningen.com

Bjorn van Dijl, voorzitter Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen is trots op de acht deelnemende landen: “Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen staat bekend om haar spectaculaire vuurwerkshows met hoog entertainment gehalte. Dit is uiteraard te danken aan de geselecteerde landen die alles uit de kast halen om deze prestigieuze prijs binnen te halen.  Ook dit jaar neemt de vakjury plaats op het terras van het Kurhaus hotel om de shows te beoordelen. Het staat vast dat alle bezoekers gaan genieten van vier avonden vol waanzinnig vuurwerk boven de Noordzee”
Deelnemende landen
Vrijdag 10 augustus:
–         21:45 uur: Japan
–         22:30 uur: Oostenrijk
Zaterdag 11 augustus:
–         21:45 uur: België
–         22:30 uur: Engeland
Vrijdag 17 augustus:
–         21:45 uur: Nederland
–         22:30 uur: Duitsland
Zaterdag 18 augustus:
–         21:45 uur: China
–         22:30 uur: Spanje
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.