Walking Dinner Statenkwartier en Geuzenkwartier: inschrijving verlengd!

Beste wijkgenoten,

Dit jaar wordt alweer voor de 10e keer het Walking Dinner in het Staten- of Geuzenkwartier georganiseerd. Om dit jubileum luister bij te zetten zal dit keer bij uitzondering het dessert gezamenlijk in het Couvéehuis worden genuttigd. De koks verzorgen in hun eigen huis het voor- en hoofdgerecht. En om iedereen terwille te zijn: de inschrijving is verlengd tot 8 maart!

Doe mee als je je wijkgenoten wilt leren kennen of van lekker eten en gezelligheid houdt! De datum is:

zaterdag 23 maart 2019

Hoe werkt het? Na een ontvangst en toelichting op het programma in het Couvéehuis, gaan de gasten naar 2 verschillende adressen om daar bij wijkgenoten thuis van een voor-, of hoofdgerecht te genieten.

Als je kiest voor de rol van kok kook je 2 gangen voor je gasten en je eigen gezin. Per gang ontvang je als kok een wisselende groep van 4 tot 6 gasten aan je eettafel. Na een uur vertrekken de gasten weer (walking…) naar een andere kok voor de volgende gang (dinner…) met telkens andere gasten. Koks ontvangen dus 2 groepen gasten aan tafel en gasten genieten van een verrassingsmaaltijd en krijgen een kijkje in 2 verschillende huishoudens. Vervolgens vindt een centrale afsluiting met een nagerecht in het Couvéehuis, Frankenslag 139,  plaats, waar de koks en de deelnemers gezellig kunnen (na)praten.

Voor de koks geldt: het gaat om plezier in koken en in het ontvangen van gasten in je huis in ons Staten- of Geuzenkwartier. Van gasten verwachten we een gezonde honger en een bijdrage aan geanimeerde gesprekken aan tafel.

Praktische informatie:

 • Kosten per deelnemende gast: € 30,- all-in.
 • Koks wonen in de wijk en stellen die avond hun huis open voor de gasten.
 • Gasten wonen binnen het postcodegebied 2581 of 2582.
 • Kosten per deelnemende kok: € 0,-. Elke kok stelt zijn eigen menu samen en doet daarvoor de inkopen. De organisatie maakt kortingsafspraken met verschillende winkeliers in de wijk.
 • De koks ontvangen van de organisatie een vaste vergoeding voor de kosten van de maaltijd van € 10, – per gast per gang (voor dit jaar 2 gangen), inclusief drank.
 • Gasten halen om 17.30 uur in het Couvéehuis hun ‘Walking-route’ op.
 • Koks ontvangen de eerste gasten om 18.30 uur. De laatste gasten vertrekken om 21.00 uur.

Aanmelden als KOK kan via het formulier: aanmeldingsformulier kok

Aanmelden als GAST kan via het volgende formulier: aanmeldingsformulier Gast

 

LET OP: De inschrijving sluit op vrijdag 1 maart 2019 en: “vol is vol”.

Ken je andere mensen in de wijk die houden van koken, eten en wandelen? Vertel ze over ons evenement via www.statenkwartier.net of http://www.wdstatenkwartier.nl

We zien er naar uit om jullie te ontmoeten.

Het organisatiecomité van het Walking Dinner Statenkwartier

2 antwoorden
 1. Willy Mentink zegt:

  Hallo, ik zie geen e-mailadres/ tel.nr. van de organisatoren van het Walking Dinner.
  Ik heb me een paar weken geleden aangemeld en een bevestiging gekregen dat ik op een lijst sta. Daarna niets meer vernomen en ook nog niet betaald..Graag wil ik weten of ik inderdaad als deelnemer gemeld sta.
  Dank bij voorbaat!
  Willy Mentink
  Statenlaan 115a; 2582GJ Den Haag

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.