Wijkfestival Statenkwartier 18 juni – HELP MEE!

Noteer zondag 18 juni (14-22u) in de agenda, want op die dag vindt het eerste wijkfestival plaats op het Frederik Hendrikplein!

Het thema van het festival is ‘circus’ en er is genoeg te doen voor jong en oud. Om het een groot succes te maken, zijn we nog op zoek naar zo’n 50 vrijwilligers uit de buurt die tijdens het festival kunnen helpen met b.v. de kinderactiviteiten, muziek en de optredens, maar ook handige mensen die willen helpen met de opbouw of afbouw. Heb je interesse en een paar uurtjes tijd op zondag?

Vertel het aan je buren! Je kunt ze ook uitnodigen via het Facebook Event.

 

1 antwoord
  1. Theresia Aerts zegt:

    Goedenavond,
    Het lijkt mij leuk om Indische cakejes (roti kukus) te maken voor dit festival. Het zijn gestoomde cakejes in diverse kleuren. Kinderen en mensen met een Indische achtergrond zijn er gek op, maar eigenlijk vindt iedereen ze lekker. Mijn kleinkinderen verkopen ze alleen op Koningsdag. Deze lekkernij lijkt mij heel geschikt voor het wijkfestival en is bovendien nergens te koop (alleen op de pasar malam/tong tong markt). Als u er kennis mee wilt maken, ben ik bereid om een paar proefexemplaren te geven en/of foto’s te sturen.
    Mvg Theresia Aerts,

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.