Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondje kunst in het Statenkwartier

5 april 2014 @ 12:00 - 18:00

Rondje Kunst is een initiatief van zes huizen in het Statenkwartier met hun gastkunstenaars. In totaal is er werk te zien van 18 kunstenaars. Multidisciplinaire werk in het Statenkwartier: keramiek, conceptuele kunst, schilderkunst, objecten, sieraden, woord- en videokunst.

Zes kunstenaars in het Statenkwartier hebben ieder een aantal gastkunstenaars uitgenodigd in hun huizen, tuinen en ateliers in het weekend van 5 en 6 april 2014 van dit jaar.

Aan het Rondje Kunst doen 18 kunstenaars mee. Het rondje voert langs 6 statige huizen in het Statenkwartier. De huizen zijn herkenbaar aan de V – borden Van 12.00 tot 18.00 uur heten de kunstenaars een ieder van harte welkom om het werk in hun atelier, huis en tuin te bekijken. Er kan natuurlijk ook kennisgemaakt worden met de makers. Wat inspireert hen, wat voor technieken zijn er gebruikt en welke ideeën liggen er aan hun werk ten grondslag?

Schilderijen, foto’s, beelden, sieraden, tekeningen, textiel, collages, grafieken, meubels en nog veel meer kunstvormen kunnen worden bezichtigd in deze 6 huizen waarbij het met name de afwisseling van werk en ruimte is die een extra dimensie geeft aan de beleving van de kunst.

Rondje Kunst geeft de gelegenheid tot een ontmoeting met de kunstenaars, hun gasten en hun werk. Jong en oud, geïnteresseerd of gewoon nieuwsgierig, iedereen is van harte welkom.

Rondje Kunst in het Statenkwartier
Datum: zaterdag 5 en zondag 6 april 2014
Tijd: 12.00 – 18.00 uur
Locatie: het Statenkwartier, Den Haag

Gegevens

Datum:
5 april 2014
Tijd:
12:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Kunstenaars in het Statenkwartier

Gegevens

Datum:
5 april 2014
Tijd:
12:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Kunstenaars in het Statenkwartier
DutchEnglish